• Личный кабинет
  • Корзина
працюємо: пн. - пт. с 10:00 до 18:00 Viber, Telegram та on-line замовлення 24/7


2431

Просмотров

Виготовлення металевих печаток

Подивитися вся товари можно перейшовши до каталогу за посиланням


 


Наша компанія виготовить за допомогою точного граверально-фрезерного комплексу будь-які металеві печатки.

(пломбіри під пластилін, пломбіратори по свинцю та сургучні штампи)

Пломбіри під пластилін (печатки з латуні або дюралі)

Металева (дюралевий, латунний) печатка для опечатування приміщень, сейфів, шаф тощо. Діаметр від 20 мм, 25 мм (довжина тексту не більше 24 символів), 30 мм (довжина тексту не більше 30 знаків)

Пломбіри - це металеві печатки, призначені для опечатування дверей, сейфів, металевих шаф та ін. шляхом проставлення відбитка на пластиліні (мастиці) або сургучі.

 

Пломбір  під пластилін

 

Основне призначення пломбіру – опечатування приміщень, складів, сховищ, сейфів тощо. У поєднанні з пристроєм для опечатування пломбір забезпечить надійний захист від несанкціонованого доступу до приміщення.

Пломбір (металевий друк), необхідний для отримання відбитків на пластиліні або сургучі. Зазвичай інформація на пломбір наноситься по колу. Як правило, на пломбірі завжди є зовнішнє коло, проте, за потребою, можна додати і внутрішнє.

Пломбір під пластини виготовляється методом гравіювання з алюмінію або латуні, можуть бути різних діаметрів (24-30мм), з кільцем (для пластиліну) або з дерев'яною ручкою (для сургуча).

Допускається нанесення тексту по колу до 24 знаків, включаючи пробіли, в центрі до 4 знаків. Можливе нанесення логотипу, при цьому ціна буде вищою на 50% від вартості пломбіру.

Термін виготовлення пломбіру з текстом - 1-2 дні (залежить від завантаженості).

 

Опечатувальний пристрій для дверей (чаші)

Призначені для контролю на предмет розтину приміщень та сейфів. Саме на них наноситься пластилін і за допомогою металевої печатки проводиться опечатування.

 

Футляр для ключів пломбується пластиліновою пломбою за допомогою металевого друку. Розмір футлярів під ключ: d=40мм, довжина 120 мм. (може бути різний)

Опечатаний металевою печаткою на пластилін пенал призначений для здачі під охорону ключів у випадках, коли необхідно виключити несанкціонований доступ до них з боку персоналу, що охороняє. Розкрити пенал і скористатися ключами охорони можна буде лише в екстреному випадку (пожежа тощо) - будь-який факт користування ключами завжди стане вам відомим.


Металеві печатки під пластилін (пломбір під пластилін)

7 причин замовити металеві печатки під пластилін (пломбір під пластилін) у нас:

  • ГАРАНТІЯ НА ПЛОМБІР ПІД ПЛАСТИЛІН БЕЗТЕРМОВА!

Пломбір під пластилін необхідний для опечатування приміщень, сейфів, шаф, ящиків, складів. Коли опечатаний об'єкт розкривається, цілісність відбитка пломбіру, зробленого на пластиліні, порушується. Ми гарантуємо стабільність якості відбитку. Гарантія безстрокова!

  • НОВА МЕТАЛЕВА ДРУК ПІД ПЛАСТИЛІН

Якщо Вам потрібний нова металева, то в залежності від варіанта заготівлі пропонуємо Вам наступні варіанти: різний діаметр від 19 до 30 мм, дюраль і алюміній.

Печатки виготовляються з латуні з отвором для кріплення до кільця (ключів). Виконується гравіювання матриці або пуансон рельєфу на Ваш вибір.

  • ПОТРІБНА КОПІЯ МЕТАЛЕВОГО ДРУКУ ПІД ПЛАСТИЛІН? ВІДНОВИМО ПОВНІСТТЮ ЗА ФОТО!

БУДЬ-ЯКІ ФОРМИ, РОЗМІРИ ТА МАТЕРІАЛ.
Якщо ви втратили печатку під пластилін, то замовте повну копію. Ви можете вибрати потрібний матеріал заготовки: латунь, алюміній, сталь. Відображення копії рельєфу втраченого металевого друку - один з основних і трудомістких етапів виготовлення копії пломбіру. Не завжди потрібна точна відповідність копії з оригіналом, тому якість малювання розділена на «точну копію» і «схожу». При точному відображенні кожен символ рельєфу (тексту) буде малюватись окремо в максимально можливій відповідності до оригіналу. Виконується гравіювання матриці або пуансон рельєфу на Ваш вибір.

Якщо у Вас є пломбір, але втрачено рельєф, то замовте копію рельєфу пломбіру. Виберіть матеріал заготовки і виміряйте діаметр. Прикріпіть зображення зі сканом рельєфу. Виконується гравіювання матриці або пуансон рельєфу на Ваш вибір.

  • ПЕЧАТКА ПІД ПЛАСТИЛІН ТЕРМІНОВО?

Ми можемо виготовити новий пломбір під пластилін або відновити втрачений лише за 1 день за погодженням з менеджером.

  • ШВИДКИЙ СЕРВІС

Миттєво вирішуємо індивідуальні запити клієнта. Даємо вичерпну інформацію.

  • ОНЛАЙН ОПЛАТА

Для надсилання замовлення потрібні лічені хвилини. Оплатити замовлення можна онлайн (банківські картки, електронні гаманці, готівка через термінали оплати)

  • ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ

Ми вже завтра привеземо печатки до Вас офіс у Києві або доставимо одержувачу в робочі години. Є доставка по Україні

 

 

Пломбіратор - кліщі, призначені для проставлення чіткого відбитка тавра на свинцевих або пластмасових (поліетиленових) пломбах шляхом їх здавлювання та деформації.
Пломбіратори (тип 1 і тип 2) посилені виготовлені з оксидованого металу товщиною 3мм, співвісність плашок при стисканні відповідає ГОСТ 1727-76, пломбіратор може використовуватися з некондиційними (високими) пломбами, мають надійну і продуману конструкцію, завдяки чому не потрібно пломб придатні для повсякденного застосування.
Пломбіратори використовуються для опломбування:
- інкасаторських сумок;
- залізничних вагонів та контейнерів;
- автофургонів та спідометрів;
- складських дверей;
- комп'ютерів та електроприладів;
- приладів обліку електроенергії (лічильників), води та газу.

Гравірування відбитків пломбіраторів і пломбиров доцільно проводити в одній і тій же майстерні, що сприятиме достовірному виявленню у разі заміни відбитка. Ми пропонуємо якісні пломбіратори власного виробництва, за найвигіднішою ціною на ринку,  також у нас ви завжди зможете замінити плашки для пломбіраторів. За бажанням замовника на плашки пломбіраторів можуть наноситися додаткові символи, що збільшують ступінь захисту. При правильній експлуатації наші пломбіратори мають довічну гарантію. Можуть комплектуватись пластмасовими ручками (тип 2) або ручками з кембрика (трубка ПВХ).


З історії створення відбитків.

Культура проставлення відбитків на речах та документах для посвідчення їхньої справжності з'явилася понад 4 тисячі років тому при дворі китайських імператорів і далі швидко поширилася у всі сфери життя. Тоді відбитки виробляли на кістки, дереві чи камені. Такі "штампи" могли служити спеціальним знаком, який давався імператором своєму вельможі як символ його статусу, в інших випадках печатка служила людям символом відмінності (позначення) їхнього роду. Ті стародавні печатки й послужили прообразом сучасних пломбірів та пломбіраторів.

пломбіратори для інкасації, пломбування електролічильника, пломбування спідометрів, пломбування електролічильників

Пломбування та опечатування у діяльності господарюючих суб'єктів.
Призначення і сутність пломби полягає в її здатності служити надійним індикатором доступу до опломбованого об'єкта. Порушення цілісності пломби прямо вказує на розтин об'єкта, таким чином пломба виконує функцію індикатора несанкціонованого розкриття об'єкта. Незалежно від конструкції пломби вона служить сигнальним пристроєм, цілісність якого є свідченням збереження об'єкта, що охороняється. Однак порушення цілісності пломби не завжди означає несанкціонований доступ до об'єкта, натомість ціла пломба практично гарантує, що доступу до об'єкта ніхто не мав. Під об'єктом практично можуть розумітися склади, контейнери, вантажі, офіси, сейфи, приміщення тощо.

Таким чином, використання пломб дозволяє отримувати об'єктивну інформацію, чи був несанкціонований (або кримінальний) доступ до об'єкта, тут необхідно мати на увазі, що для доступу до об'єкта не використовувалися інші шляхи (чорний хід, задня стінка ящика, зливний отвір у баку або цистерні).

Головна характеристика пломби, яка має враховуватися при її виборі – це надійність, тобто. неможливість її підміни. Повної гарантії, що пломбу неможливо підмінити не існує, точно відмінити підміну можна лише за допомогою криміналістичної експертизи. У повсякденному використанні пломбувальних матеріалів підвищити рівень надійності пломбування можна використовуючи складне гравіювання пломбіраторів (наприклад з унікальним шрифтом або кільцевими ризиками на плашках), головне щоб людина, яка перевіряє збереження пломби знала всі характерні відмінності «оригіналу». Ці дії дозволять сподіватися, що зникнення чи розтрата не залишаться непоміченими.




 





Рейтинг: 3.0 из 5